«Шум твого міста» — проєкт про атмосферу міста на UA: ХАРКІВ

«Шум твого міста» — проєкт про атмосферу міста на UA: ХАРКІВ

26 лип. 2021

На телеканалі Харківського суспільного мовника UA: ХАРКІВ продовжується показ спецпроєкту «Шум твого міста». Це серія коротких відео про життя Харкова. 

Звуки — це ще одна сторона буднів великого міста. Звернути увагу людей на те, чого не можна розчути в цьому шумі, – це, за словами продюсерки Суспільного мовника Харкова Ірини Первишевої, є головним завданням проєкту. 

«Звук неможливо зупинити в моменті. Тому ми намагалися звернути увагу на звучання того, що можемо не розчути за галасливою метушнею Харкова. Можете пригадати, як звучить хлібне тісто? А скільки варіантів типографського шуму на виробництві у друкарні? Послухайте, чим відрізняється прокатка колес роликів, скейтів та самокатів у серії міжпрограмок "Шум твого міста”», — говорить Ірина Первишева. 

Ідея проєкту «Шум твого міста» належить команді UA: БУКОВИНА. Вони створили серію відео про Чернівці. 

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. На Харківщині це — телеканал UA: ХАРКІВ і Українське радіо Харків.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: