Внутрішньопартійна боротьба за крісло мера – у спецефірі на Українському радіо Харків 

Внутрішньопартійна боротьба за крісло мера – у спецефірі на Українському радіо Харків 

13 жов. 2021

Менш ніж за три тижні харків’яни обиратимуть міського голову. Із 13 кандидатів, які заявили про свою участь у виборах, у боротьбі залишилися десять. Які причини відмови трьох претендентів та наскільки самостійними є учасники перегонів — про це говоритимемо 15 жовтня о 17:15 в спеціальному ефірі на Українському радіо Харків

За словами політолога Антона Авксентьєва, ці вибори проігноровані партіями, яких в Україні налічується 360. Виникає питання — чому? На його думку, під час цьогорічних перегонів присутні технічні кандидати. Це один із прийомів, завдяки якому відбувається подання членів дільничних комісій за квотами таких кандидатів для можливого контролю за ДВК під час підрахунку голосів.

«Кампанія "Європейської солідарності" з кандидатом у мери Олександром Скориком суто ідеологічна: їхня стратегія – мобілізація проукраїнського електорату. Кампанія партії "Блок Кернеса – успішний Харків!" з кандидатом Тереховим дещо м’якша, ніж у Добкіна. Якщо на одному полюсі є Скорик, Немічев, на іншому – Добкін з його так само актуалізацією гуманітарних розколів, то Терехов намагається бути трохи більш центристським», – сказав Авксентьєв. 

Як проявили себе кандидати під час святкових подій з нагоди Дня захисників та захисниць України, наскільки вони близькі чи далекі ідеологічно та як у Харкові розгортається внутрішньопартійна боротьба за мерське крісло, слухайте в програмі «Про головне» 15 жовтня о 17:15 на Українському радіо Харків.

Приєднатися до розмови можна під час ефіру за номером 7003617 або написати у телеграм та вайбер за номером 066 301 36 20.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн, в мобільному застосунку «Суспільне радіо» та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,  
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.