Посол Королівства Нідерланди зустрівся з командою Суспільне Харків

Посол Королівства Нідерланди зустрівся з командою Суспільне Харків

5 чер. 2023

5 червня Надзвичайний і Повноважний Посол Королівства Нідерланди в Україні Йеннес де Мол відвідав офіс Суспільного у Харкові. 

З дипломатом зустрілися головний редактор Суспільне Харків Слава Мавричев та лінійна продюсерка Олександра Новосел. Команда розповіла, як змінилася робота журналістів від початку повномасштабного вторгнення і як працює гіперлокальна мережа кореспондентів Суспільного, яку на Харківщині розбудовували за підтримки Королівства Нідерланди у 2021-2022 роках.

Читайте також: П’ять проєктів журналістів Суспільного — переможці премії «Честь Професії»

«Поділилися своїми напрацюваннями, як нам вдалося зберегти працездатність і продовжувати цілодобово інформувати жителів регіону, навіть під час напівоточення міста й під обстрілами. Зокрема про те, як перетворили місто на мережу корпунктів у різних районах — щоб не наражати людей на небезпеку у найкритичніші моменти. Подякували за підтримку Посольством розбудови гіперлокальної мережі кореспондентів, завдяки якій кореспондентка Суспільного в режимі “one-man band” висвітлює події у віддаленій громаді: самостійно знімає та пише матеріали до ефіру, регулярно вмикається у всеукраїнський проєкт “Суспільне. Спротив”. Завдяки цьому про проблеми й виклики невеликої громади, які є типовими для багатьох схожих громад, може дізнатися вся країна», — розповів Слава Мавричев.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.

Оперативні новини від Суспільне Харків шукайте на діджитал-платформах: