Суспільне Харків продовжує трансляції Чемпіонату світу з водних видів спорту в Японії

Суспільне Харків продовжує трансляції Чемпіонату світу з водних видів спорту в Японії

22 лип. 2023

На Чемпіонаті світу з водних видів спорту, що проходять у японській Фукуоці, тривають змагання. Трансляції турніру дивіться на Суспільне Харків та нших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (це Суспільне Рівне, Суспільне Львів, Суспільне Івано-Франківськ та інші), а також на сайті Суспільне Спорт. Пропонуємо ознайомитися з графіком трансляцій з 22 по 25 липня.

Читайте також: Спортивне літо на Суспільному триває — графік трансляцій до кінця літа

Графік трансляцій змагань з 22 по 25 липня на Суспільне Харків та інших місцевих каналах Суспільного Мовлення і сайті Суспільне Спорт:

Субота, 22 липня

Неділя, 23 липня

  • 14:00 — Плавання. Фінали.

Понеділок, 24 липня

  • 14:00 — Плавання. Фінали.

Вівторок, 25 липня

  • 8:00 — Хайдайвінг 27 м. Чоловіки. Кваліфікації (тільки на сайті Суспільне Спорт)
  • 14:00 — Плавання. Фінали.

Зазначимо, збірна України наразі посідає 12 місце у медальному заліку з однією срібною медаллю. Її виборов дует Олексій Середа та Кирило Болюх у синхронних стрибках у воду з 10-метрової вишки.

Чемпіонат світу у Фукуоці триватиме до 30 липня.

Ексклюзивні трансляції на Суспільне Харків та місцевих каналах Суспільного Мовлення та на сайті Суспільне СпортРадіо Промінь — інформаційний партнер спортивного сезону на Суспільному.

Більше новин зі світу спорту читайте на сайті Суспільне Спорт.

Оперативні новини від Суспільне Харків шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії та супутниковий телеканал Суспільне Новини. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах.