Представниця Суспільне Харків здобула журналістську премію «25 до 25: молоді та зухвалі»

Представниця Суспільне Харків здобула журналістську премію «25 до 25: молоді та зухвалі»

13 лис. 2023

Четверо представниць Суспільного стали лавреатками премії «25 до 25: молоді та зухвалі» для журналістів-початківців, редакторів і медіамейкерів, яку започаткувало Media Development Foundation. Серед лавреаток — кореспондентка Суспільне Харків с Конкурсну премію також отрмали Алла Подлєсна — головна редакторка Суспільне Чернівці, Дар’я Свистуха — журналістка діджитал-редакції Суспільне Миколаїв, Юлія Ткачук — відеографка діджиталу Суспільного, авторка проєкту «Artилерія».

Читайте також: Микола Чернотицький: Розбудовуємо Суспільне, щоб не було «новинних пустель»

Ганна Цьомик поділилися враженнями від перемоги та подякувала старшим колегам. 

«Мені не вірилось, що людина, яка має так мало досвіду роботи і не має профільної освіти (за освітою я політолог), може перемогти у такому конкурсі. Якби не мої старші колеги, які доклали свій час, зусилля та нервові клітини, то не тільки ця перемога, але і моя робота в журналістиці була б неможливою. Нагорода — це підтвердження того, що я роблю все правильно; орієнтир, який вказує шлях до майбутніх вершин», — ділиться Ганна Цьомик, кореспондентка Суспільне Харків.

 

 

 

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Захищаємо свободи в Україні.

Довідково

Премію «25 до 25: молоді та зухвалі» започаткував Media Development Foundation для того, щоб підсвітити діяльність медіамейкерів-початківців та підтримати їх на початку карʼєри. Премія сприяє включенню номінантів в українську медіаспільноту, а також взаємодії та обміну досвідом між молодими медіамейкерами. Завдяки премії початківці бачать, що їхню роботу цінують та заохочують розвиватися в медіасфері. А медіаспільнота — що молоді журналісти впливають матеріалами й своєю діяльністю на перебіг подій в країні.

Цьогоріч MDF отримав 144 заявки.

Нагадаємо, телеефір  Суспільне Харків можна дивитись онлайн.  Оперативні новини від Суспільне Харків шукайте на діджитал-платформах: