«Кримське питання» на Суспільному — про гумор під час війни

«Кримське питання» на Суспільному — про гумор під час війни

26 січ. 2024

Чи доречно жартувати у час повномасштабної війни й де межа, яку не варто перетинати? Про це йтиметься цього тижня у проєкті Суспільного «Кримське питання»:

Психологи стверджують: гумор допомагає нам вистояти і зберегти себе в нелюдських обставинах. Це потужний та дієвий інструмент боротьби зі стресом, щит для людської психіки. Ризик у тому, щоб не перейти певну межу. Тож де проходить ця межа і на які теми краще не жартувати? Про це ведуча «Кримського питання» Олеся Вакуленко поговорить з артоглядачкою Лєною Чиченіною та херсонським стендап-коміком Нахметом Ісмаїловим.

Читайте також: Катерина Калитко, Ірма Вітовська, Наталя Сумська, Анастасія Димид — у нових «Казках на ніч» від Суспільного

Дивіться «Кримське питання» онлайн на сайтах національної мережі місцевих телеканалів Суспільного або у записі — на ютуб-каналі Суспільне Крим.

Суспільне Мовлення — незалежна медіакомпанія з потужним охопленням на всіх платформах: телеканали Перший, Суспільне Новини, Суспільне Культура, Суспільне Спорт та національна мережа місцевих каналів; радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, Радіоточка. Лише перевірені новини читайте на сайті suspilne.media, на національних і місцевих діджитал-платформах. Ми мовимо мовами нацспільнот, представляємо Україну на Євробаченні, розвиваємо дитячий ресурс «Бробакс», навчаємо медіаспільноту в Академії Суспільного Мовлення. Маємо Суспільне Медіатеку — платформу унікальних відео та аудіо Суспільного від 1950-х і до сьогодні. Захищаємо свободи в Україні. 

Оперативні новини Суспільне Крим  — на сайті Суспільне Новини та у соцмережах:

У січні 2024 року проєкт «Кримське питання» виходитиме на місцевих каналах щочетверга, а не щоп’ятниці. Зміни пов’язані з трансляціями спортивних подій на Суспільному.