Живий звук на радіо UA: ХАРКІВ

Живий звук на радіо UA: ХАРКІВ

21 чер. 2018

До Дня музики подвір’я Будинку радіо перетвориться на концертний майданчик. Уперше з 1943 року подвір’я облрадіо відкриють для широкого загалу.

23 червня о 21:30 на Суспільному радіо UA: ХАРКІВ виступатиме гітарний квартет.

"Це як відкривається таїна радіо. Ті, хто прийдуть, зможуть відчути затишну атмосферу цього будинку, його подвір’я з фруктовим садом та квітами. Будуть свічечки, подушки для сидіння, дещо романтично та з мистецькою комунікацією", – зазначив продюсер Суспільного радіо UA: ХАРКІВ Володимир Носков.

Харківський гітарний квартет – гурт, що протягом десяти років виконує академічну музику, не цураючись експериментів. Одним із таких експериментів стане виступ на подвір’ї Суспільного радіо UA: ХАРКІВ. Також цей концерт запишуть і згодом транслюватимуть у радіоефірі.

"У цілому ми суто академічні музиканти і звикли грати в концертних залах. Це цікавий досвід і цікава ідея грати на вулиці. На Суспільному радіо Харкова ми представимо лайтову програму, щоб люди сприймали сучасне мистецтво спокійно. Сама студія Будинку радіо – це справжній концертний зал, тож нам цікава подальша співпраця", – розповів один із засновників та учасник гітарного квартету Андрій Брагін.

Концерт відбудеться 23 червня о 21:30 за адресою вул. Чернишевська, 22. Вхід вільний.