Суспільне запустило флешмоб #ПривітРідним

Суспільне запустило флешмоб #ПривітРідним

7 кві. 2020

Суспільне запустило флешмоб #ПривітРідним

Суспільний мовник запустив у соцмережах флешмоб #привітрідним. Медійники, артисти й активісти передають відеовітання рідним, пригадують цікаві історії та діляться карантинними переживаннями.

До флешмобу вже долучилися члени правління UA: Суспільне мовлення Ярослав Лодигін і Дмитро Хоркін, виконавчий продюсер UA: КУЛЬТУРА Лук’ян Галкін, менеджерка з конвергентності Суспільного Ангеліна Карякіна, ведучі Роман СуханДарка ОзернаДенис Денисенко та інші.

Мета акції — об’єднати рідних, які не бачилися через карантин, і дати змогу поділитися словами підтримки одне з одним. А ще закликати дотримуватися правил карантину, берегти себе й близьких та робити приємні дрібниці на відстані.

Частина відеопривітань потрапить в ефір марафону «На карантині» на UA: ПЕРШИЙ. Отож вітання можна передати навіть тим рідним, які не користуються інтернетом, але дивляться телебачення.

«Знаємо, що багато рідних нам людей старшого віку не користуються соцмережами, тому, крім теплого жесту у фейсбуці, ці відео можуть стати ще й реальними привітаннями для близьких у телеефірі. Будь-які складнощі подолати легше, знаючи, що твої близькі думають про тебе. Ніби й дрібниця, але коли не можеш побачитися, обійнятися — справжня радість», — розповіла авторка ідеї менеджерка з конвергентності Суспільного Ангеліна Карякіна.

Суспільне запрошує долучитися до флешмобу. Зробити це можна, виклавши звернення на власній фейсбук-сторінці з хештегом #привітрідним.