Частина команди Харківської філії Суспільного тимчасово працюватиме дистанційно

Частина команди Харківської філії Суспільного тимчасово працюватиме дистанційно

18 сер. 2020

Із 18 серпня до 25 серпня Харківська філія Суспільного змінює режим роботи. Частина команди працюватиме дистанційно через підтверджений випадок зараження коронавірусом в однієї з колег. Працівниця із COVID-19 перебуває на самоізоляції ще з 13 серпня, а від сьогодні — усі члени команди, хто з нею контактував.

Крім цього, симптоми, схожі на COVID-19, виявили у ще однієї кореспондентки. Вона зробила ПЛР-тест та очікує на результати. 

Щоби не допустити спалаху інфекції, було вирішено перевести на дистанційний режим команду новинарів філії та суспільно-політичного напряму телеканалу і, відтак, призупинити виходи інформаційних випусків на телеканалі UA: ХАРКІВ і телепроєкту «Тема дня».

Водночас, команда Суспільного у Харкові не припинятиме інформувати про важливі події, що відбуваються в області. 

«Наша мережева аудиторія не помітить змін: діджитал-відділ працюватиме з дому для сайту suspilne.media та сторінок філії у соцмережах. Колеги, які забезпечують теле- і радіотрансляцію, чергуватимуться у змінах. В приміщенні філії зроблять дезинфекцію. Зараз стежимо за самопочуттям працівників, —  розповіла продюсерка Суспільного Харків Ганна Силаєва.Окремо шкода “Музею виборчого трешу”, який ми тільки вчора відкрили. Його доведеться поставити на паузу, це прикро. Але після карантину він відкриється, і ми будемо раді усім відвідувачам, впевнившись у їхній безпеці».

Загалом, від початку карантину кілька філій Суспільного тимчасово переходили на режим дистанційної роботи через випадки захворювання серед працівників — Рівненська, Чернівецька, Львівська, Хмельницька, Івано-Франківська та Закарпатська. Частина із них вже працює у звичному режимі.