Команда Суспільного Харкова інформуватиме про найважливіше у день виборів

Команда Суспільного Харкова інформуватиме про найважливіше у день виборів

23 жов. 2020

У день місцевих виборів, 25 жовтня, Харківська команда Суспільного мовника весь день працюватиме для того, аби розповідати про перебіг виборів в місті та області.

Інформацію про перебіг виборчої неділі в обласному центрі та ключових містах регіону можна дізнаватися на діджитал-платформах Суспільного мовника Харкова.

«У неділю Суспільне Харків зосередиться на цифрових платформах, щоби аудиторія отримала новини про перебіг дня голосування вчасно та в зручний спосіб. Увечері, о 19:30, для тих, хто буде вдома, перед телевізором, у підсумковому випуску «Сьогодні.Головне: Місцеві» ми покажемо, як це було. А після 20:00 — зосередимося на загальнонаціоному етері: дільниці вже закриються, і можна буде говорити про результати і їх аналізувати»,  — розказала продюсерка Харківської філії Суспільного Ганна Сілаєва.

В телефірі UA: ХАРКІВ заплановано два випуски новин, які вийдуть о 14:00 та 17:00. Українське радіо Харків вийде в ефір зі спецвипускамиу відрізку 17:10-18:00.

«Найбільша відповідальність в цей день буде саме на наших регіональних ньюзрумах. Вони готують для своєї місцевої аудиторії три телевізійні випуски Новин, працюватимуть для загальнонаціональних Новин на UA: ПЕРШИЙ. Закриватимуть своїми включеннями і репортажами щогодинні ефіри на Українському радіо. Новини на радіо Промінь. Ну і, звісно, цифрові платформи — найоперативніші майданчики. Не забуваємо, що і вечірній марафон Суспільної Студії теж частково буде підтримуватись кореспондентами Новин», – розповів генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

За словами Федора Скрипника, незважаючи на таке навантаження у день виборів, багато регіональних новинарів планують оперативно інформувати про перебіг подій і на радіохвилях і підбити підсумки у вечірньому телевізійному ефірі «Сьогодні. Головне».

Оперативні новини можна буде  читати впродовж дня на сайті філії та фейсбук-сторінці Суспільне Харків.