Оголошено результати конкурсу на продюсера UA: ХАРКІВ

Оголошено результати конкурсу на продюсера UA: ХАРКІВ

1 бер. 2021

За результатами відкритого конкурсу на посаду продюсера  UA: ХАРКІВ обрано Ірину Первишеву. До роботи в колективі новообрана керівниця приступить із 5 березня. Загалом у відборі на керівника філії АТ «НСТУ» «Харківська регіональна дирекція» претендували 2 учасники.

Читайте також: Суспільне оголошує конкурс на виробництво скетчкому «Бюджетники»

Документи на відбір приймали з 4 до 17 лютого. Конкурс тривав у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування UA: Суспільне мовлення відібрав претендентів за поданими документами, а далі вони пройшли співбесіду з конкурсною комісією, до складу якої входять члени й голова правління Суспільного мовника.

 

Читайте також: Суспільне оголошує конкурс на виробництво контенту для дітей і підлітків

Ірина Первишева за фахом режисер телебачення, вищу освіту здобула у Харківській державній академії культури. У телевізійній сфері працює з 2007 року. У 2018 році обійняла посаду лінійного продюсера Харківської філії Суспільного. З грудня 2020 тимчасово виконувала обов’язки продюсерки UA: ХАРКІВ.

«Впевнена, що кожен, хто працює у команді, вірить в ідею Суспільного. Тому ми продовжимо чесно розповідати й показувати те, що відбувається у регіоні. Найближчим часом запустимо науково-популярні аудіоподкасти та зробимо кілька спеціальних телевізійних проєктів», — розповіла продюсерка UA: ХАРКІВ Ірина Первишева.

Читайте також: На UA: ХАРКІВ побільшає випусків місцевих новин

Нагадаємо, у регіональних філій Суспільного є два керівники: менеджер філії відповідає за адміністративно-господарський напрям роботи, а продюсер філії — за творчі питання і контент. Вони обираються на відкритому конкурсі.