Про пошук зниклих людей і роботу загону «Мілена» — завтра в ефірі  UA: Українське радіо Харків

Про пошук зниклих людей і роботу загону «Мілена» — завтра в ефірі  UA: Українське радіо Харків

26 кві. 2021

27 квітня в ефірі UA: Українське радіо Харків говоритимуть про пошук зниклих людей. До співрозмови у токшоу «Відкритий доступ» запрошені представники пошуково-рятувального загону «Мілена». 

26 квітня 2020 року у селі Соснівка Золочівського району зникла шестирічна Мілена Шевельова. За добу її тіло знайшли на краю поля за 8 кілометрів від дому бабусі, до якої дівчинка приїхала погостювати. Дитина померла від переохолодження. Весь цей час Мілену шукали близько пів тисячі людей, серед яких, крім поліцейських і курсантів, були небайдужі добровольці. В пам’ять про дівчинку волонтери організували пошуково-рятувальний загін «Мілена», який допомагає шукати як дітей, так і дорослих.

Скільки людей знайшли за рік, хто входить до об’єднання зараз та як взаємодіють із правоохоронцями? Про це говоритимемо в токшоу «Відкритий доступ» 27 квітня о 12:15 в ефірі Українського радіо Харків з керівником загону Сергієм Османом, адміністратором Костянтином Рюмшиним, також почуємо, як працюють команди «Мілени» у Херсоні і Києві від координаторів у цих містах  Тетяни Кирильчук і Володимира Перевертуна.

Нагадаємо, слухати UA: Українське радіо Харків можна на частотах:  

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Онлайн радіомовлення на сайті філії

Записи програм слухайте тут.