Оскарження вироку у справі про ДТП на Сумській: змінено склад суду

18:11, 13 сер. 2019
 
Оскарження вироку у справі про ДТП на Сумській: змінено склад суду

Апеляцію на вирок у справі щодо ДТП на Сумській, де восени 2017 зіштовхнулися Lexus та Volkswagen, колегія суддів розгляне завтра, 14 серпня. Засідання призначене на 11:00, розповіла речниця Харківського апеляційного суду Євгенія Бондаренко. 

Справу мали слухати Олена Грошева, Вікторія Яковлева та головуючий суддя Володимир Протасов. Сьогодні склад суду змінили через відпустку Яковлевої та Грошевої. Протасов залишився головуючим, сказала Бондаренко. 

Завтра колегія розгляне апеляційні скарги на вирок Київського районного суду міста Харкова. Обвинувачені у справі — Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Скарги до суду подали їхні захисники Юлія Плетньова і Сергій Перепелиця. 

Сталася ДТП у жовтні 2017 року. Тоді на перехресті Сумської та Мечникова зіткнулися Lexus, яким керувала Зайцева, та Volksvagen Touareg, за кермом якого був Геннадій Дронов. Внаслідок аварії загинули 6 людей, ще стільки ж були травмовані. За версією слідства, Зайцева виїхала на перехрестя на червоне світло. Наприкінці лютого суд виніс вирок  10 років позбавлення волі для обох водіїв