Під Харковом чоловік через ревнощі підпалив два будинки та стріляв в опонента

17:25, 21 вер. 2019
 
Під Харковом чоловік через ревнощі підпалив два будинки та стріляв в опонента

Сталось все у селі Першотравневе Зміївського району. Повідомлення про стільбу та підпали будинків поліцейські отримали у четвер, 19 вересня, близько 23:00. 

Поліцейські встановили особу підозрюваного. Чоловіку 32 роки. За попередньою версією, він приревнував дружину та вирішив позбутися опонента. Для цього придбав гладкоствольну рушницю та ввечері відправився до будинку, де мешкає 31-річний потерпілий. 

«З рушницею в руках прибув до будинку, де проживає опонент. Розпочав з ним сварку через вікно будинку, спрямував зброю в бік останнього та зробив прицільний постріл. Чоловік встиг сховатися за цегляну будівлю. Потім він взяв полімерну каністру із легкозаймистою сумішшю, облив нею двері і стіни будинку потерпілого та підпалив. Окрім цього, зловмисник навідався до будинку батьків потерпілого, де перебувало авто 31-річного чоловіка, підпалив легкозаймистою сумішшю і будинок, і автівку», — розповів Тарахтєєв.

Повернувшись додому підозрюваний намагався звести рахунки з життям. Куля поцілила чоловіку у плече. Зараз він перебуває у Зміївській районній лікарні. 

Слідчі відкрили провадження за двома статтями — «замах на умисне вбивство» та «умисне знищення або пошкодження майна». Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.