Поліція затримала одного з трьох нападників, які викрали у харків’янина сумку з грошима

17:43, 9 жов. 2019
 
Поліція затримала одного з трьох нападників, які викрали у харків’янина сумку з грошима

Підозрюваного у розбої чоловіка розшукали за межами Харкова у лісосмузі. В його автівці працівники карного розшуку знайшли речові докази, у тому числі й частину викрадених грошей.

«Працівники поліції оперативно відпрацювали записи з камер відеоспостереження, які знаходились в районі місця вчинення злочину, визначили приблизний маршрут пересування зловмисників і так розшукали одного з нападників», — розповіла речниця Національної поліції Харківщини Оксана Калмикова.

Затриманому — 40 років. За словами речниці, на даний час слідчі з’ясовують місцезнаходження двох його подільників. Калмикова каже: скільки усього грошей було викрадено, правоохоронці ще з’ясовують.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «розбій». Вирішується питання про оголошення затриманому підозри та обрання міри запобіжного заходу. Слідство триває. 

Операцію «Перехоплення» у Харкові оголосили після повідомлення про напад учора, 8 жовтня. О 12:20 до Основ’янського відділу поліції із заявою звернувся 30-річний харків’янин. Він розповів, що троє невідомих чоловіків, погрожуючи ножем, розбили вікна в його автівці та викрали сумку зі значною сумою грошей і ноутбук. Після цього невідомі зникли з місця події на автомобілі Toyota Camry білого кольору. За словами заявника, напад стався у провулку Троїцькому.

Фото: hk.npu.gov.ua