Водій мікроавтобуса порушив правила у ДТП з патрульними — поліція

11:43, 10 жов. 2019
 
Водій мікроавтобуса порушив правила у ДТП з патрульними — поліція

За попередньою версією правоохоронців, водій мікроавтобуса Mercedes не був уважним на дорозі та вчасно не пропустив патрульних. Про це повідомила речниця патрульної поліції Харківщини Ангеліна Дисська. Травмованих немає. 

Аварія сталась напередодні, 9 жовтня, близько 14:10 на перехресті бульвару Богдана Хмельницького та Московського проспекту. Мікроавтобус Mercedes зіткнувся з Toyota патрульної поліції та вилетів на узбіччя. Обидві машини пошкоджені. Раніше водій Mercedes Сергій Пащенко розповів кореспондентам Суспільного, що патрульна машина включила маяки в останній момент та несподівано виїхала на перехрестя.

«Я повернув з Московського, стояв на червоне світло. Попереду мене фура звернула ліворуч і яза нею рушив на зелений вулицею Богдана Хмельницького. Кажу ж, одна машина проїхала, друга, і тут патрульні вмикають сирену вже майже зіткнувшись зі мною. Я їх, звісно, не бачив та не чув. Тепер моєї машини майже немає, це єдиний прибуток був», — говорить Пащенко.

Зараз чоловік погоджується, що порушив. Чому змінив думку — не говорить. На Пащенка склали адміністративний протокол — за статтею «Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів». Йому загрожує штраф у розмірі 340 гривень або позбавлення водійських прав — від 6 місяців до року. Правоохоронці передадуть матеріали до суду.