До опалення залишилось під’єднати майже 60 будинків — мерія

18:58, 13 лис. 2019
 
До опалення залишилось під’єднати майже 60 будинків — мерія

Понад 1% будинків у місті треба під’єднати до опалення. Про це сьогодні розповів заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко.

«Зараз люди працюють. Якщо є невключення по будинках — люди цим зараз займаються. Тому майте терпіння, будь ласка. Наші харків’яни у цьому напрямку працюють. Такі ж харків’яни, як і ви. Оцінюю старт сезону так, як його оцінюють усі харків’яни. Що стосується нашої роботи, яку ми повинні зробити, ми займаємося. Те, що є при ввімкненні дефекти, усі це прекрасно знають, ми над ними працюємо. Люди дома не сидять. Працюють і у суботу, і у неділю. До опалення під’єднано 98,9 % — майже без одного відсотка — 100%. Є поодинокі приміщення, є поодинокі будинки, які треба ввімкнути. Це дефекти, які трапилися при запуску вторинному. Тому цим ми також займаємось», — сказав Руденко.

Згідно з сайтом диспетчерською служби, на сьогодні майже 700 звернень містян — про відсутність опалення в будинках. Усього теплові мережі в Харкові обслуговують більш як 6000 будівель.