UA: ХАРКІВ покаже ІІ етап Чемпіонату України з автокросу

UA: ХАРКІВ покаже ІІ етап Чемпіонату України з автокросу

25 чер. 2021

У неділю, 27 червня з 11:00 до 14:00, UA: ХАРКІВ транслюватиме наживо фінальні заїзди ІІ відкритого етапу Чемпіонату України з автокросу, який відбуватиметься у Чернівцях.

На місці події працюватиме пересувна телестанція Суспільного та команда UA: БУКОВИНА.

«Минулого року ми вже транслювали подібні спортивні змагання локально. Цього разу працюємо для всіх регіональних мовників Суспільного. Ми охоче беремося за складні завдання, зокрема, як і трансляція спортивної події. В першу чергу, це можливість доставити глядачам достатньо унікальний контент на спортивну тематику, а також — це новий досвід для команди», — розповів керівник спецпроєкту, продюсер UA: БУКОВИНА Максим Волошин.

Координаторка спецпроєкту, креативна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Катерина Жуліна зазначила, що для забезпечення якісної трансляції проводиться масштабна технічна підготовка.

«Спортивні регіональні трансляції — один з пріоритетів нашої роботи. Водночас це досить складне технічно завдання. Тож наша команда, як з центрального офісу, так і з регіональних філій, зараз детально пропрацьовує усі технічні аспекти, готується, щоб передати видовищність цих змагань для наших глядачів», — розповіла Катерина Жуліна.

Дивитися змагання онлайн можна на сайті Харківської філії Суспільного. 

26-27 червня у Чернівцях відбудеться відкритий етап чемпіонату України з автокросу на легкових автомобілях та спеціальних кросових автомобілях багі. У суботу, 26 червня, з 13:00 відбуватимуться тренування, а з 16:00 пів фінальні заїзди. В неділю, 27 червня, о 10:00 стартує відкриття спортивної події, з 11:00 розпочнуться фінальні заїзди, з 15:00 — змагання з мототреку, велосипедного ВМХ-рейсингу, турнір з мотоболу, повітряні бої авіамоделей.

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (UA: Українське радіоUA: Радіо ПроміньUA: Радіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — UA: Суспільне мовлення. На Харківщині це — телеканал UA: ХАРКІВ і UA: Українське радіо Харків.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: