Чи впливають комунальні тарифи на електоральні настрої харків’ян?  –  в програмі «Про головне» на Українському радіо Харків 

Чи впливають комунальні тарифи на електоральні настрої харків’ян?  –  в програмі «Про головне» на Українському радіо Харків 

19 лип. 2021

Розмір тарифів на комунальні послуги – найактуальніша проблема для Харкова. Згідно з даними соціологічної групи «Рейтинг», так вважають 73% містян. Як саме харків’яни бачать ситуацію в житлово-господарській сфері та як це може вплинути на результати майбутніх виборів міського голови — про це говоримо 19 липня в 19:15 в ефірі програми «Про головне» на Українському радіо Харків. Співрозмовники ведучих програми — керівник групи «Рейтинг» Олексій Антипович та політологиня Юлія Біденко.

Більше половини опитаних на початку липня харків’ян не побачили змін у місцевій ситуації за останні півроку, чверть відповіли, що вона поліпшилася. Респонденти краще оцінюють місцевий стан справ, аніж загальну ситуацію в країні. 54% мешканців Харкова припускають, що справи міста рухаються правильно. Щодо країни – втричі менше.

Вирішення яких проблем у Харкові може змінити електоральні настрої містян, як рейтинги впливають на виборців та майбутні результатами голосування? Про це слухайте в ефірі Українського радіо Харків. 

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм слухайте тут.