На Українському радіо Харків стартує цикл «Про головне: Вибори 2021»

На Українському радіо Харків стартує цикл «Про головне: Вибори 2021»

3 сер. 2021

5 серпня в ефірі Українського радіо Харків розпочинається цикл програм «Про головне: вибори 2021». Протягом трьох місяців радіостудія Суспільного у Харкові стане майданчиком для політологів, соціологів, представників громадських організацій та інших фахівців, які стежать за підготовкою й перебігом виборів міського голови. До студійного мікрофону запрошуватимемо й кандидатів на посаду мера.

Як себе рекламують учасники майбутніх виборів, чи є ознаки прихованої агітації та використання адмінресурсу, де шукати перевірену інформацію про кандидатів та чи не перебільшують свої професійні можливості претенденти, обіцяючи виборцям вигоди, що виходять за межі повноважень мера? Ці та інші теми передвиборчого періоду обговоримо з експертами.

Окрема частина циклу «Про головне: Вибори 2021» – «больові» точки Харкова. Над чим варто попрацювати майбутньому меру та його команді — говоримо й пропонуємо разом із слухачами. 

Програма «Про головне: Вибори 2021» виходитиме в ефір Українського радіо Харків щочетверга о 17: 15. 

Нагадаємо, позачергові вибори Харківського міського голови призначили після смерті Геннадія Кернеса, який помер 16 грудня внаслідок ускладнень коронавірусної хвороби. Вибори нового очільника Харкова відбудуться 31 жовтня.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм слухайте тут.