Дороги Барвінківської громади — слухайте в ток-шоу «Про головне»

Дороги Барвінківської громади — слухайте в ток-шоу «Про головне»

16 сер. 2021

Про дороги Барвінківської громади говоритимемо в ефірі Українського радіо Харків  16 серпня о 17:15 в ток-шоу «Про головне».

Дев’яносто відсотків доріг Барвінківщини потребують ремонту. Ця громада — за 170 кілометрів від Харкова. «Коштів не вистачає», — говорить Барвінківський міський голова Олександр Бало. Попри це за державні кошти ремонтуються дороги у напрямках з Барвінкового на інші міста, зокрема до райцентру — Ізюма. Також на території Барвінківської міської громади є аварійні мости: у селах Велика Комишуваха та Дмитрівка. За словами міського голови, не всім громадам під час об’єднання пощастило з ресурсами. Тож у разі наявності підприємств та надр і на дороги кошти знайдуться.

Але чи завжди вирішальну роль для дорожньої інфраструктури відіграють саме податки й рента? Можливо, чимало значить вдалий менеджмент та вміння залучати кошти?

Наскільки краща ситуація з автошляхами в Коломацькій та Красноградській громадах? Чому не всі спроможні відновлювати дороги і чи є успішні приклади в районах області, — обговорюємо 16 серпня о 17:15 в ток-шоу «Про головне» Українського радіо Харків. У студії працюватиме Роман Кривко.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм слухайте тут.