Відкриття харківського зоопарку після реконструкції – слухайте у ток-шоу «Про головне: Вибори 2021»

Відкриття харківського зоопарку після реконструкції – слухайте у ток-шоу «Про головне: Вибори 2021»

18 сер. 2021

23 серпня після п’ятої річної реконструкції частково відкривається харківський зоопарк.

Скільки витрачено на харківський зоопарк; наскільки можуть бути прибутковими іміджеві проєкти на кшталт парку Горького; доцільність бюджетних витрат Харківською міськрадою загалом та як можна заощадити міський кошторис обговорюємо у спецпроєкті «Про головне: Вибори 2021» з економістом Володимиром Штучним у п’ятницю, 20 серпня, о 17.15 в етері Українського радіо Харків.

Як сказав Суспільному представник генпідрядника – товариства «Трест Житлобуд-1» Олександр Харченко, ще триває будівництво океанаріуму. Робітники працюють у дві зміни й без вихідних. За його словами, подібного зоопарку в Європі немає, а фінансування звіринця не хвилює харківську громаду.

На думку представника Харківського антикорупційного центру Євгена Лісічкіна, зоопарк є іміджевим проєктом міської влади, а кошти краще спрямовувати на школи та лікарні.

Під час етеру чекаємо на дзвінки у студію за номером 7003617 або дописи у телеграм та вайбер за номером 066 301 36 20. Нам цікава ваша думка з приводу витрат на зоопарк та інші дороговартісні проєкти міської влади.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм слухайте тут.