UA: ХАРКІВ запускає новий сайт

UA: ХАРКІВ запускає новий сайт

4 лют. 2019

Суспільне Харкова поширює свою присутність у діджитал просторі. Упродовж 3-ох місяців інтернет-ресурс регіонального мовника тестували у режимі закритого доступу. Зараз сайт філії — kh.suspilne.media — відкритий для користувачів мережі.

"Запуск сайту — це наступний з наших кроків для збалансування платформ. Ми повільніше, аніж хотілося б, втім наближаємося до такої структури, де digital посідає перше місце. Як і має бути в сучасному світі, — сказала продюсерка UA: ХАРКІВ Ганна Силаєва. 

На новому сайті є розділ із телепрограмою на щодень, інформація про проекти й ведучих та вкладка “Онлайн”, де можна дивитися програми телеканалу наживо.

Окремий розділ цифрової платформи присвячений новинам регіону. Інформаційна служба UA: ХАРКІВ працює над оперативним наповненням новинної стрічки сайту. Крім того, на інтернет-ресурсі розміщена вся необхідна інформація для звернень громадян: можна зв’язатися з керівництвом телеканалу або ж подати пропозицію про співпрацю зі Суспільним мовленням.

У майбутньому на сайті з’являться ще й розділи з регіональними проектами UA: Українське радіо.

Окрім UA: ХАРКІВ, від сьогодні сайти ще 8 філій Суспільного відкриті для користувачів мережі. Раніше, 10 січня, було відкрито сайти 9 регіональних філії. Виконані вони у єдиному корпоративному стилі, кожна філія Суспільного відрізняється власними кольорами, які є унікальними для кожного регіону. Сайти всіх інших філій наразі тестують і готують до запуску.

"Сьогодні запускаємо ще 9 сайтів філій Суспільного. Регіональні суспільні мовники стали ближче, мешканці вже 19 областей отримали ще одну платформу, де можна дізнатися збалансовані і незалежні новини свого регіону. Ми продовжуємо розвивати діджитал-платформи для зручності наших глядачів і слухачів", — зазначив Микола Чернотицький, член правління Суспільного, відповідальний за діяльність з оптимізації центральної та регіональної структури.

Нагадаємо, нещодавно Суспільний мовник запустив мобільні додатки для радіо на Android та IOS. Відтепер завдяки додатку suspilne.radio можна слухати всі три радіостанції Суспільного — UA: Українське радіо, UA: Радіо Промінь, UA: Радіо Культура — у прямому ефірі та в записі.