Яким питанням найбільше уваги приділяють кандидати у посланнях до виборців — «Про головне: Вибори 2021» на Українському радіо Харків

Яким питанням найбільше уваги приділяють кандидати у посланнях до виборців — «Про головне: Вибори 2021» на Українському радіо Харків

16 вер. 2021

Інфраструктура та гуманітарна політика: саме цим питанням ймовірні кандидати на посаду міського голови приділяють найбільше уваги у своїх посланнях до виборців. Про це Українському радіо Харків розповіла політологиня Юлія Біденко.

За словами засновника Харківського енергетичного кластера Володимира Ігнатьєва, Харків — одне з провідних міст щодо транспортної інфраструктури, але через зношеність мереж місцеве тепло- й водопостачання потребує модернізації, зокрема має бути децентралізоване опалення шкіл, лікарень, вишів.

Над якими проблемами інфраструктури варто попрацювати майбутньому міському голові? Чому це відмовилися коментувати у харківських профільних вишах та якою бачать гуманітарну політику претенденти на мерське крісло? Говоримо у спецпроєкті «Про головне: Вибори 2021» у четвер, 16 вересня, о 17:15.

Під час прямого ефіру чекаємо на дзвінки за номером 7003617 або пишіть у Телеграм та Вайбер за номером 066 301 36 20. Нам цікаво, яких інфраструктурних ініціатив ви чекаєте від міського голови та якою бачите гуманітарну політику від харківської влади.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм — тут.