Вулична безпека, дочасна агітація та популярність кандидатів — «Про головне: Вибори 2021» на Українському радіо Харків

Вулична безпека, дочасна агітація та популярність кандидатів — «Про головне: Вибори 2021» на Українському радіо Харків

23 вер. 2021

Сьогодні, 23 вересня, о 17:15 у спецпроєкті Українського радіо Харків «Про головне: Вибори 2021» зустрінемось з представником «Опори» Миколою Зінченком, науковим керівником регіональних проєктів «Безпека та довіра» і «Молодь та наркотики» Олексієм Сердюком та політологом Денисом Под’ячевим.

У першій частині ефіру з’ясуємо, як впливає дочасна агітація на популярність ймовірних кандидатів серед виборців і наскільки в рівних умовах перебувають кандидати на посаду Харківського міського голови. Про це говоритимемо з  Миколою Зінченком.

Наркотики, алкоголь, крадіжки, хуліганство — правопорушення, пов’язані з цими явищами, найбільше дошкуляють харків’янам. Про це Суспільному повідомив науковий керівник регіональних проєктів «Безпека та довіра» і «Молодь та наркотики» Олексій Сердюк.

У другій частині ефіру проаналізуємо, якою бачать вуличну безпеку ймовірні кандидати на посаду Харківського міського голови та що пропонують змінити. До розмови запросимо  Олексія Сердюка та Дениса Под’ячева

Приєднатися до обговорення можна під час ефіру за номером 7003617 або написати у Телеграм та Вайбер за номером 066 301 36 20. Нам цікаво, наскільки безпечно ви почуваєтеся в Харкові.

Нагадаємо, слухати Українське радіо Харків можна онлайн та в FM-діапазоні: 

  • Харків — 106,1 FM,
  • Первомайський — 102,6 FM,
  • Балаклія — 89,1 FM.

Записи програм — тут.