Суспільне Харкова готує спецефіри у день виборів міського голови 

Суспільне Харкова готує спецефіри у день виборів міського голови 

29 жов. 2021

Цієї неділі, 31 жовтня, відбудуться позачергові вибори міського голови Харкова. Команда Суспільного мовника Харкова готуюється до спецефірів у день волевиявлення.

«Як відбувається голосування? Чи є порушення? Які карантинні обмеження для учасників виборчого процесу і наскільки їх дотримуються на дільницях та під час голосування вдома? Про це журналісти Суспільного інформуватимуть на всіх платформах мовника у день голосування», — анонсує продюсерка Суспільне Харків Ірина Первишева.

В телеефірі UA: ХАРКІВ 31 жовтня дивіться випуски новин: 

о 13:00, 17:00 — з увімкненнями з виборчих дільниць та оперативною інформацією, як відбувається виборний процес; 

о 19:00 — у проєкті «Сьогодні. Головне», де після інформаційного випуску команди розпочнуть підсумовувати виборчий день разом з експертами у студії Суспільного;

о 20:40 — інформаційний підсумок голосування.

У день виборів о 12:10 та 17:10 виходитимуть випуски новин на Українському радіо Харків

Крім того, 31 жовтня на Українському радіо Харків у проєкті «Відкритий доступ. День виборів» — як відбуватиметься процес голосування у лікарнях, а також інформація про перебіг виборчого процесу від поліції та громадянської мережі ОПОРА. Початок ефіру о 12:10 (після новин). О 17:10 у спецпроєкті «Про головне: Вибори 2021» експерти Аналітичного центру «Обсерваторія демократії» проаналізують явку виборців. 

Нагадаємо, Суспільне Харків разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура) входить до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення.

Дивитися і слухати програми й стежити за всіма заходами та випусками новин Харківщини можна на сайті Суспільне | Новини, на сторінці Суспільне Харків у Фейсбуці та Українському радіо Харків, а також онлайн на сайті філії.