Суспільне Харків долучається до міжрегіонального спецефіру до Дня Гідності та Свободи

Суспільне Харків долучається до міжрегіонального спецефіру до Дня Гідності та Свободи

20 лис. 2021

У неділю, 21 листопада, на регіональних телеканалах Суспільного, зокрема на UA:ХАРКІВ, вийде прямоефірний спецпроєкт «День Гідності», який готують команди мовника у всіх регіонах. Початок — о 16:30. 

Кореспонденти Суспільного включатимуться у прямий ефір з локацій, пов’язаних з Революцією гідності: зі скверів та площ, де розгорталися події у 2013-2014 роках, місць, де стояли блокпости, та храмів, де збирали волонтерську допомогу для учасників Майданів. Із Харкова до прямого ефіру підключиться кореспондентка Суспільного Харкова Валерія Гецко. Герой сюжету харківських журналістів — духівник місцевого майдану Віктор Маринчак.

Читайте також: «Між життям та смертю» — новий документальний проєкт про медиків на Суспільному

«Харкову надзвичайно важливо пам’ятати, як йому вдалося пройти по краєчку, по лезу і не повторити долю сусідніх Донецька і Луганська, бо й тут спробували проголосити чергову ”народну республіку”», — говорить журналістка Суспільного Харків Валерія Гецко. Пам’ятати про те, як і кому вдалося відстояти український прапор на облдержадміністрації. Зрештою, ми змогли залишитися мирною територією. Про людей, їхні переконання й віру у спецефірі Суспільного ми поговоримо з духівником харківського майдану Віктором Маринчаком».

Ведучим у київській студії спецпроєкту буде Олександр Єльцов, а з Майдану Незалежності в ефір вмикатиметься Світлана Стеценко. Головний режисер проєкту — Сергій Жулін

«Хочеться, щоб спеціальний ефір об’єднав наших глядачів та занурив у мандрівку спогадами учасників Євромайдану. Глядачі побачать 22 включення з головних площ, меморіалів Небесній сотні та інших місць, які назавжди увійшли у історію Революції Гідності у вашому місті. Сподіваюсь, розмаїтий досвід учасників ефіру нагадає нам всім наскільки Революція Гідності стала важливою подією в житті кожного українців», — розповіла головна редакторка спеціального проекту Ірина Цибух. 

Онлайн дивитися телеканали Суспільного можна на сайтах регіональних філій. Там же можна прочитати, хто і які увімкнення готує з інших регіонів. Крім цього, спецефір «День Гідності» транслюватимуть наживо на фейсбук-сторінці Суспільне Київ

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

На Харківщині це — телеканал UA: ХАРКІВ і Українське радіо Харків.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: