«Третя хвиля COVID-19 у громадах Харківщини» —  спецефір на Суспільне Харків 

«Третя хвиля COVID-19 у громадах Харківщини» —  спецефір на Суспільне Харків 

25 лис. 2021

25 листопада о 19:20 на Суспільне Харків у межах проєкту «Сьогодні. Головне» відбудеться спеціальний ефір, присвячений темі пандемії коронавірусу, — «Третя хвиля COVID-19 у громадах Харківщини».  

У програмі з’ясовуватимемо, чим відрізняється ситуація із захворюваністю в різних громадах області, як відбувається вакцинальна кампанія та як організована робота сімейних лікарів та лікарень-стаціонарів, де лікуються хворі на коронавірус.

Спецефір спільно готували команда Суспільного у Харкові та журналісти медіа у громадах. До ведучої в студії приєднаються представники Балаклійської та Куп’янської громад. Гостями ефіру стануть: журналіст сайту «Наш рідний Куп’янськ» Олександр Ківшар, журналістка балаклійського радіо «Дані ФМ» Ольга Кулахмедова та сімейний лікар з Балаклії Михайло Скалицький. 

Під час спецефіру дізнаємося результати голосування слухачів балаклійського радіо щодо ефективності вакцинації у боротьбі з пандемією та обговоримо ці результати з сімейним лікарем. Журналіст з Куп’янщини Олександр Ківшар розповість, як в громаді відбувається вакцинація та про резонанс у соцмережах після відкриття пункту щеплень у музеї.               

Ведуча програми — Валерія Гецко.

Місцеві суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне мовлення. Щомісяця Суспільне дивляться, слухають і читають понад 13 млн українців.

На Харківщині це — телеканал UA: ХАРКІВ і Українське радіо Харків.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах: