Про життя Харківського зоопарку — слухайте на хвилях Українського радіо Харкова 

Про життя Харківського зоопарку — слухайте на хвилях Українського радіо Харкова 

2 гру. 2021

2 грудня о 17:15 в ток-шоу «Про головне» на Українському радіо Харкова говоритимемо про будні Харківського зоопарку.

30 листопада минуло сто днів роботи Харківського зоопарку після оновлення. Перші дні після п’ятирічної реконструкції запам’яталися харків’янам чергами та відвідуванням за запрошеннями, які роздавали, зокрема, на підприємствах та в навчальних закладах. Поширювали їх і під час позачергових виборів очільника міста: на зустрічах з мешканцями запрошення до зоопарку роздавали представники команди тодішнього кандидата в мери Ігоря Терехова, який нині є міським головою. За підрахунками «Харківського антикорупційного центру», загальна сума реконструкції всіх зон зоопарку перевищує 2 мільярди гривень. 

Як повідомив Українському радіо Харкова директор комунальної установи «Офіс реформ Харкова» Павло Столбовий, наразі власники «Картки харків’янина» можуть відвідати зоопарк безкоштовно. Для цього достатньо прикласти її до турнікета. За даними Павла Столбового, 2 грудня стартує видача карток у Центрах надання адмінпослуг.

Як потрапити до зоопарку тим, кому ще не видали такого документа, скільки коштує містянам утримання зоосаду, чим гарантоване його безперебійне функціонування та харчування тварин, які живуть у парку, говоритимемо у ток-шоу «Про головне».  

Послухати програму можна онлайн, у мобільному застосунку «Суспільне радіо» та в FM-діапазоні:

Харків — 106,1 FM, 

Первомайський — 102,6 FM, 

Балаклія — 89,1 FM.