На питання про ковід та вакцинацію відповідає лікар в ефірі Українського радіо Харкова

На питання про ковід та вакцинацію відповідає лікар в ефірі Українського радіо Харкова

7 гру. 2021

В ефірі Українського радіо Харків триває проєкт ««Про головне. Вакцинація: гаряча лінія». 7 грудня о 17:15 говоритимемо про зменшення захворюваності на COVID-19 на Харківщині: це природний спад після пройденого піку чи наслідок вакцинації. А також про те, як за два роки змінився перебіг коронавірусної хвороби та протокол лікування і чи дійсно невакциновані хворіють тяжче, ніж вакциновані. Гість програми – доцент кафедри інфекційних хвороб Харківського національного медичного університету Дмитро Кацапов, який консультує та лікує пацієнтів з COVID-19 в Обласній клінічній інфекційній лікарні. 

«Зараз тяжче перебігає хвороба. Зокрема, у людей похилого віку, які мають хронічні захворювання. Таких пацієнтів більшість у лікарні, і майже всі вони невакциновані. Тому літнім людям обов’язково треба щепитися від коронавірусу, щоб максимально знизити ризики та захистити себе»,  – каже лікар. 

Слухачі програми  «Про головне. Вакцинація: гаряча лінія» можуть долучитися до розмови. Щоб поставити запитання лікарю, телефонуйте на номер 700-36-17 або пишіть у вайбер чи телеграм 066-301-36-20 (тільки текстові повідомлення).

Послухати програму можна онлайн, у мобільному застосунку «Суспільне радіо»  та в FM-діапазоні: 

Харків — 106,1 FM, 

Первомайський — 102,6 FM,