Стартував конкурс на посаду менеджера Харківської філії Суспільного

Стартував конкурс на посаду менеджера Харківської філії Суспільного

10 січ. 2022

10 січня стартував плановий конкурсний відбір на посади менеджерів та продюсерів деяких філій Суспільного. Обиратимуть і менеджера  для Суспільне Харків. Про це йдеться у протоколі засідання правління Суспільного від 20 грудня. Документи від кандидатів прийматимуть до 21 січня включно.

     Читайте також: Суспільне впровадило грейдингову систему оплати праці

Конкурс відбудеться у два етапи: спочатку департамент кадрового адміністрування Суспільного мовника відбере претендентів за поданими документами, а далі з ними проведе співбесіду конкурсна комісія, до якої входять члени та голова правління Суспільного.

Основні вимоги до претендентів на посаду менеджера філії, короткий опис обов’язків, а також перелік документів для участі в конкурсі — за посиланнями:

1. Положення про конкурсний відбір на посаду менеджера (філії) акціонерного товариства «Національна суспільна телерадіокомпанія України».

2. Оголошення про конкурсний відбір на посади менеджера філії Суспільне Харків («Харківська РД»)

3. Супровідний лист.

4. Згода на обробку персональних даних.

Документи прийматимуть за адресою: м. Київ, вул. Ю. Іллєнка, буд. 42 (телецентр «Олівець») та скановані копії на електронну пошту konkurs@suspilne.media.

За додатковою інформацією звертайтеся за номерами: (044) 481-08-87 та (044) 481-07-20

Конкурс на посади менеджера та продюсера філії оголошено на Волині, у Тернополі та Хмельницькому. Лише менеджера шукають в Рівному та Харкові, лише продюсера — у Житомирі та Черкасах.

   Читайте також: Перемоги 2021: від правління Суспільного мовлення

Нагадаємо, на Суспільному керівників регіональних філій не призначають, а обирають шляхом відкритого й незалежного конкурсу. Участь у конкурсі можуть узяти всі охочі, що відповідають кваліфікаційним вимогам. Функції адміністративного й творчого управління повністю поділено, відтак керівник творчого напряму роботи філії — продюсер, а всіма адміністративними та господарськими питаннями керує менеджер.

Попередня хвиля планових конкурсів на керівні посади у регіонах відбулася восени 2021 року. В 10 регіонах обрали продюсерів, у 7 — менеджерів філій.

Суспільне мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й канали Суспільного радіо (Українське радіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії.

Суспільне у Харківській області — це телеканал UA: ХАРКІВ та Українське радіо Харкова.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах:  

Суспільне│Новини;

фейсбук-сторінці

інстаграм-сторінці

ютуб-каналі філії

телеграм-каналі.

Слухати Українське радіо Харкова можна онлайн, у мобільному застосунку «Суспільне радіо»  та в FM-діапазоні: 

Харків — 106,1 FM,

Первомайський — 102,6 FM.