Національний відбір на Євробачення-2022: де дивитися і слухати

Національний відбір на Євробачення-2022: де дивитися і слухати

9 лют. 2022

Цієї суботи, 12 лютого, о 18:30 відбудеться фінал Національного відбору учасника від України на міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2022». Суспільний мовник транслюватиме шоу наживо на всіх платформах: телебаченні, діджиталі та радіо.

Читайте також: Зірка Сердючки, дикі танці Руслани, Go_A на даху: хроніки Євробачення з Тімуром Мірошниченком

Побачити пряму трансляцію Нацвідбору на Євробачення-2022 глядачі зможуть на суспільному телеканалі UA: ПЕРШИЙ. Повтор фіналу — у неділю, 13 лютого, о 14:35.

Нацвідбір покажуть на таких діджитал-платформах Суспільного:

Слухачі Суспільного Радіо Промінь зможуть почути фінал відбору у студії Радіо Промінь з радіоведучими Дмитром Захарченком та Анною Заклецькою.

Раніше під час пресконференції стало відомо, в якій частині концерту фіналісти Нацвідбору виступлять:

1 частина:

  • Barleben;
  • «Cloudless»; 
  • Michael Soul;  
  • «Our Atlantic».

2 частина:

  • Alina Pash;
  • «Kalush Orchestra»;
  • Roxolana;
  • Wellboy.

Обрати представника від України на Євробачення-2022 глядачі зможуть за правилами голосування. Результати голосування глядачів (50%) і журі (50%) додадуть і за підсумками сформують рейтингову таблицю. Якщо два або більше учасників наберуть однакову сумарну кількість балів, то перевагу матиме той, хто отримав більшу кількість балів від глядачів.

Зазначимо, ведучими концерту стануть: основної сцени — Марія Єфросініна, за лаштунками працюватиме «талісман» українського Євробачення — Тімур Мірошниченко. Суспільний мовник оголосив імена членів журі Національного відбору на Євробачення-2022, якими стали Тіна КарольЯрослав Лодигін і Джамала.

Нагадаємо, в ефірі суспільного телеканалу з 22 січня транслюється програма «Гримерка Євробачення», де ведучий Тімур Мірошниченко розказує все про підготовку до конкурсу. Також всі новини про Євробачення можна прочитати на фейсбук-інстаграм-сторінці та телеграм-каналі Суспільне Євробачення.