Суспільне запустило аудіоказки в Telegram

Суспільне запустило аудіоказки в Telegram

4 бер. 2022

У четвер, 3 березня, команда дитячого напрямку мовника запустила Telegram-канал з аудіоказками для сімей із дітьми. Прослуховування казок дасть змогу зайняти дітей і відволікти від сигналів тривоги під час російської війни проти України.

Читайте також: 150 радіостанцій одночасно транслюватимуть пісню Джона Леннона заради миру в Україні

«Ці чудові казки до війни були з любов’ю записані для проєкту UA: Казки. Зараз ми завантажуємо дитячий контент відповідно до потреб військової реальності. Вмикайте дітям в укриттях, у довгій дорозі чи коли змушені залишатися у домівках під час комендантської години. Відволікайте малят від тривог, викликаних обстрілами і сиренами, запропонувавши навушники. На каналі з’являтимуться також пісеньки та цікаві аудіоісторії. Тож підписуйтеся на Суспільне Казки, радьте друзям. Добро завжди перемагає зло», — зазначила головна редакторка дитячого напрямку Суспільного Вікторія Мурована.

Серед аудіоказок, які вже доступні, — історії про зайчика-хвалька, відважного хлопця, що переміг велетенського змія, про хитрого лиса і впертого цапа та інші.

Окрім можливості слухати онлайн, аудіоказки також можна завантажити на телефон чи інший гаджет заздалегідь — на випадок, якщо зникне зв’язок. Тривалість кожної аудіоказки — 2-5 хвилин, розмір файлів невеликий — відповідно до 3-5 Mb кожний. 

Раніше Суспільне запустили українські мультфільми для всієї родини на YouTube-каналі «БРОБАКС». Серії всіх чотирьох анімацій доступні за посиланням

Авторка ілюстрації: Євгенія Гайдамака