UA: ХАРКІВ транслюватиме відеоуроки для школярів 9-10 класів

UA: ХАРКІВ транслюватиме відеоуроки для школярів 9-10 класів

13 бер. 2022

У понеділок, 14 березня, на регіональних телеканалах Суспільного (зокрема на UA: ХАРКІВ) стартують відеоуроки для школярів «Навчання без меж». Це спільний освітній проєкт* Міністерства освіти і науки України, Міністерства культури та інформаційної політики, регіональних каналів Суспільного мовника, українських телеканалів «ПЛЮСПЛЮС» і «Піксель», а також платформ онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video та sweet.tv.

Читайте також: Суспільне запустило аудіоказки в Telegram

«Вісімнадцятий день триває жорстока війна рф проти України. Збройні сили України та загони тероборони гідно тримають оборону нашої держави та дають відсіч окупантам! Зараз наше завдання, як центрального органу державної влади, який відповідає за багатотисячну освітянську родину, — організувати та запустити освітній процес, принаймні там, де дозволяє безпекова ситуація. Для цього ми об’єднали зусилля з колегами та партнерами, й підготували додаткові інструменти для дистанційної освіти, як-от проєкт “Навчання без меж”», — зазначив Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет.

Кожен день присвячуватимуть окремій дисципліні. Цього тижня розклад такий:

  • понеділок, 14 березня, — українська мова;
  • вівторок, 15 березня, — математика;
  • середа, 16 березня, — історія України;
  • четвер, 17 березня, — українська мова;
  • п’ятниця, 18 березня, — математика.

Читайте також: Надійне джерело інформації — підписуйтеся на Суспільне Новини

Регіональні телеканали Суспільного та UA: КУЛЬТУРА транслюватимуть заняття для 9 класу о 10:00 та для 10 класу об 11:00. Онлайн у прямому ефірі UA: СУМИ дивіться за посиланням. 

Дитячий телеканал «Піксель» показуватиме уроки для 5 класу щоденно о 10:00 та для 6 класу об 11:00. 

«ПЛЮСПЛЮС», що входить до складу 1+1 media, показуватиме уроки для школярів трьох класів: для 7-го з 10:00 щоденно, для 8-го з 11:00 та для 11 класу з 12:00. 

Усі відеоуроки переглядайте також на платформах онлайн-телебачення MEGOGO, Київстар ТБ, 1+1 video, sweet.tv як у прямому ефірі, так і в будь-який час безкоштовно.

Читайте також: Частоти Українського радіо та лінки на соцмережі Суспільного в регіонах

«Вкрай важливо зараз підтримувати наших наймолодших українців і забезпечувати доступ до навчання усіма можливими способами. “Навчання без меж” — наша спільна спроба за допомогою телебачення та онлайн-платформ занурити школярів 5-11 класів у захопливий світ нових знань. Нагадати, що все буде добре і що ми разом розбудуємо світле завтра», — коментують автори проєкту.

Нагадаємо, Суспільне мовлення продовжує спільний інформаційний марафон з усіма медіагрупами країни — UAразом, що транслюється на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА

Інформаційний марафон Суспільного продовжується одночасно на:

* Проєкт реалізується на основі Всеукраїнського онлайн-розкладу — ініціативи Міністерства освіти та науки України, в межах якої учні 1-11 класів можуть долучитися до відеоуроків, розміщених на платформі YouTube. Усі охочі можуть додавати нові уроки з розкладу до свого google-календаря, аби отримувати сповіщення про початок трансляції.