UA: ХАРКІВ транслюватиме Великодні богослужіння з Києва та Львова

UA: ХАРКІВ транслюватиме Великодні богослужіння з Києва та Львова

15 кві. 2022

Цими вихідними віряни, які святкують Великдень за григоріанським календарем, зможуть подивитися Великодні богослужіння, а віряни, що святкують за юліанським календарем, — побачити богослужіння з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим.

Регіональні телеканали Суспільного Мовлення, зокрема UA: ХАРКІВ, покажуть Великодні богослужіння з римо-католицьких храмів Києва та Львова. 

17 квітня о 10:00 дивіться Великодню Святу Месу з катедрального собору св. Олександра в Києві.

Об 11.00 команда Суспільного у Львові проведе пряму трансляцію Великодньої Меси із храму св. Івана Павла ІІ.

Онлайн регіональні телеканал UA: ХАРКІВ можна переглядати за посиланням.

Читайте також: 9 — 15 квітня. Добірка від Суспільне Харків

Великодні богослужіння та з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим, а також  Великоднє послання Папи Римського Франциска транслюватиме телеканал UA: КУЛЬТУРА.

У суботу, 16 квітня, о 16:00 на суспільному телеканалі UA: КУЛЬТУРА  розпочнеться пряма трансляція Пасхальної Вігілії з Римсько-католицької парафії собору св. Олександра в Києві.

У неділю, 17 квітня, о 9:00 UA: КУЛЬТУРА транслюватиме Божественну літургію Православної церкви України з нагоди свята Входу Господнього в Єрусалим зі Свято-Михайлівського Золотоверхого собору.

Об 11:00 з Патріаршого собору Воскресіння Христового транслюватиметься Божественна Літургія Української греко-католицької церкви — Вхід Господній в Єрусалим.

О 13:00 телеканал транслюватиме з Ватикану Великоднє послання Папи Римського Франциска та благословення «Urbi et Orbi».

Нагадаємо, місцеві Суспільні телерадіокомпанії разом із загальнонаціональними телеканалами UA: ПЕРШИЙ та UA: КУЛЬТУРА й каналами Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура) входять до мережі найбільшого незалежного медіа в Україні — Суспільне Мовлення.

Суспільне у Харківській області — це телеканал UA: ХАРКІВ та Українське радіо Харкова.

Оперативні новини Харківщини шукайте на діджитал-платформах:  

Команда регіонального мовлення Суспільного працює над міжрегіональним прямоефірним щоденним марафоном «Суспільне. Спротив», який транслюють усі регіональні телеканали Суспільного щобудня увечері.