Масовий розстріл на пошті у селі на Київщині 一 нове розслідування «Схеми» на Суспільному

Масовий розстріл на пошті у селі на Київщині 一 нове розслідування «Схеми» на Суспільному

25 лип. 2022

25 липня о 17:45 в межах міжрегіонального марафону «Суспільне. Спротив»  一 новий випуск журналістських розслідувань «Схеми: корупція в деталях». Дивіться в ефірі  регіональних телеканалів Суспільного, зокрема Суспільне Харків

Читайте також: Підтримка України й світова преса 一 міжнародний огляд щочетверга у «Суспільне. Спротив»

Команда проєкту довідалася та розповість телеглядачам Суспільного, хто з російських офіцерів у поштовому відділенні села Перемога на Київщині віддав наказ розстріляти місцевих мешканців. Відомо про 5 закатованих, який там допитували перед розстрілом.

Онлайн дивитися марафон «Суспільне. Спротив» можна на сайтах регіональних філій та на ютуб-каналі Суспільне Новини. Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00 та з 17:00 до 21:00

Нагадаємо, програма «Схеми: корупція в деталях» є проєктом «Радіо Свобода», яка багато років поспіль робить розслідування та аналітику політичної корупції. Авторка й ведуча програми — Наталка Седлецька в кожному випуску разом із командою журналістів розкривають у прізвищах та деталях, як чиновники зловживають наданою їм владою.

«Суспільне. Спротив» — 8-годинний прямоефірний щоденний інформаційний марафон, над яким працює регіональна команда Суспільного Мовлення. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни. Виходить на усіх регіональних телеканалах Суспільного з 25 лютого 2022 року.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

У Харківській області — це телеканал Суспільне Харків та Українське Радіо Харків . 

Дивитися Суспільне Харків можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах: