Інформаційний підсумок тижня — «Суспільне. Спротив» у вихідні

Інформаційний підсумок тижня — «Суспільне. Спротив» у вихідні

2 вер. 2022

З вересня щовихідних на телеканалах регіональної мережі Суспільного Мовлення, зокрема на Суспільне Харківвиходитимуть добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив». Чим жила країна весь тиждень — дивіться щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00.

Готуватимуть добірки команди регіональних філій Суспільне Чернівці Суспільне Чернігів та Суспільне Полтава

«Підсумкові випуски “Суспільне. Спротив” на вихідних — це можливість оглянути інформаційний тиждень, що минає, та розвинути цікавіші теми додатковими матеріалами. Команди, що готуватимуть ці ефіри, тісно співпрацюватимуть з основними виробниками контенту, а саме — Львівською, Рівненською та Закарпатською філіями Суспільного, збиратимуть оглядові сюжети за допомогою регіональних кореспондентів та включатимуть до ефіру матеріали від команди новин з Києва. Для нашої аудиторії — це можливість зібрати цілу картину того, що відбулось впродовж тижня», — розповідає генеральна продюсерка регіонального мовлення Суспільного Мовлення Марія Фрей.

Читайте також: Ті, що творять сучасну історію країни. Добірка інтерв’ю для «Суспільне. Спротив»

Команди, що працюють над проєктом, ретельно відбирають матеріали для інформаційного підсумку тижня. Це теми та інтерв’ю, які цікавлять кожного, експертна аналітика, репортажі з усіх регіонів країни, зокрема тих, де тривають бойові дії. 

«Готуємо тригодинний суботній інформаційний блок, який буде в ефірі регіональних мовників Суспільного з 7:00 до 10:00. Наша ціль — зібрати важливі події, які відбувались у країні за минулий тиждень, і в легкому форматі подати аудиторії. Готує та веде випуск ранкова редакторка Ксенія Вербовська, яка до початку широкомасштабного вторгнення готувала сюжети для "Ранку на Суспільному". Щодня українці живуть у стресі. Ми ж хочемо, аби принаймні суботній ранок починався з цікавих історій, які мотивують жити, працювати і творити», — анонсує продюсер Суспільне Чернівці Максим Волошин.

Читайте також: Міжрегіональний ефір «Суспільне. Спротив» інформаційно охопить весь день

«Події в Україні та в регіонах зараз розвиваються так стрімко, що люди просто тонуть у потоках інформації. Це зрозуміло. За моїми спостереженнями, ми за тиждень проживаємо довоєнний місяць, іноді навіть пів року, настільки він насичений подіями. У вихідні Суспільне Чернігів збиратиме тригодинний денний блок — чим запам’ятався цей тиждень, найважливіші інтерв’ю, сюжети, які люди могли пропустити в потоці інформації», — каже шеф-редакторка Суспільне Чернігів Алла Скорик.

«До кожного ефіру ми готуватимемо для глядачів ексклюзивні матеріали й добірку сюжетів про життя країни, що воює, країни, що переможе. Ми тісно співпрацюємо із нашими колегами по всій Україні, щоб розповідати про явища та події в масштабах держави. Чекатимемо на зустріч із глядачами щосуботи з 17-ї до 20-ї години», — розповідає продюсерка Суспільне Полтава Ольга Журавльова.

Нагадаємо, інформаційний міжрегіональний проєкт «Суспільне. Спротив» зараз виходить щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Це новини без маніпуляцій і за стандартами журналістики, включення з усіх регіонів України, практичні рекомендації, як виживати та жити під час війни.

Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів регіональної мережі Суспільного Мовлення і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.