Теленовини на Суспільне Харків змінили час виходу

Теленовини на Суспільне Харків змінили час виходу

6 вер. 2022

Із 5 вересня новини про головне у Харкові та області виходитимуть на Суспільне Харків щобудня о 21:30.

«Через постійну загрозу російських обстрілів містяни та жителі області були вимушені докорінно змінити ритм та розклад свого дня. Обмеження у пересуванні містом, скорочений час роботи усіх служб, крамниць та сервісів – нині людям критично важливо встигнути зробити все до початку комендантської години. І лише ближче до її початку зрештою з’являється час ввімкнути телевізор та дізнатися: яким був для Харкова та регіону день, що минає. Для Суспільного принципово не тільки бути корисними, а й зручними для своїх глядачів. Сподіваємося, що новий час виходу дайджесту стане значно комфортнішим. Команда репортерів від початку лютневого вторгнення ані на не день не припиняла працювати на вулицях міста, на місцях ракетних ударів та артилерійських обстрілів, у деокупованих селах та просто на лінії зіткнення», — розказав шеф-редактор новин Суспільне Харків В’ячеслав Мавричев.

Читайте також: На телеканалах регіональної мережі Суспільного стартують новини спорту

Дивитися Суспільне Харків можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

Випуски новин на Українському Радіо Харків слухайте о 12:35 та о 17:35 з понеділка до п’ятниці. 

У межах інформаційного міжрегіонального проєкту Суспільного «Суспільне. Спротив» випуски новин виходять щогодини.  

Дивіться «Суспільне. Спротив» щобудня з 7:00 до 11:00, з 12:00 до 16:00 та з 17:00 до 21:00 одночасно на усіх регіональних телеканалах Суспільного. Добірки-дайджести найцікавіших інтерв’ю та матеріалів інформаційного проєкту «Суспільне. Спротив» — щосуботи (з повтором у неділю) з 7:00 до 10:00, з 12:00 до 15:00, з 17:00 до 20:00. Онлайн дивитися «Суспільне. Спротив» можна на сайтах телеканалів регіональної мережі Суспільного Мовлення і на ютуб-каналі Суспільне Новини.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура, всеукраїнські канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.