На телеканалах регіональної мережі Суспільного стартують новини спорту

На телеканалах регіональної мережі Суспільного стартують новини спорту

6 вер. 2022

З 5 вересня на регіональних каналах Суспільного Мовлення* стартують випуски «Суспільне Спорт: новини», які виходитимуть щобудня о 21:45

Перемоги України на спортивних аренах світу, репортажі зі змагань, історії українських спортсменів, спортсменок та їхніх тренерів — дивіться щовечора на телеканалі мовника у вашому регіоні (Суспільне УжгородСуспільне Запоріжжя, Суспільне ХарківСуспільне Кропивницький тощо). Ведучими новин спорту стануть Юлія Пазенко та Катерина Годунова, які працюватимуть в ефірі потижнево.

Читайте також: Чемпіонат з Європи з футзалу U-19 — ексклюзивно на Суспільному

Катерина Годунова поділилась своїми враженнями перед стартом проєкту:

«Я розпочинала свій шлях на Суспільному в діджитал-команді, тож дуже приємно, що тепер Суспільне Спорт відповідає і за інформаційний телевізійний контент, створює студії та випуски новин для регіональних каналів. Для мене робота над кожним новим продуктом — це виклик, можливість набратись унікального досвіду. Сподіваюсь, що цей проєкт не буде виключенням. Знаю, що з командою Суспільне Спорт вдасться робити якісний контент, виходити за межі звичного для українського глядача спортивного телебачення, підіймати його на новий рівень. Не сумніваюсь, що все вийде», — підсумовує Катерина.

Юлія Пазенко впевнена — спорт потрібен у цей час як ніколи раніше:

«З 24 лютого мій професійний девіз — "перемагаємо у спорті — переможемо й у війні". Адже у будь-які часи спорт — це рятівна сила: над ним завжди майорить прапор оптимізму! Спорт вчить нас того, що перемагає не той, хто сильніший, а той, хто готовий боротися до кінця. І нині спорт — це ще один фронт, де Україна бореться і, попри все, перемагає. Тому я дуже рада мати можливість розповідати глядачам про наші спортивні досягнення, кожне з яких невпинно наближає нас до омріяної великої Перемоги! Спорт єднає, а саме в єдності — наша сила, завдяки якій ми вистоїмо і неодмінно переможемо!», — розповідає ведуча Юлія Пазенко.

Крім цього, регіональні телеканали Суспільного влітку 2022 року почали транслювати головні спортивні поєдинки країни, Європи та світу. Онлайн-трансляція — на сайтах філій та на діджитал-платформі Суспільне Спорт.

Зазначимо, під час прямоефірного марафону «Єдині новини #UAразом» на Першому каналі Суспільного Мовлення виходять підсумкові блоки спортивних новин та інтерв’ю з відомими українськими спортсменами.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Телеканали Суспільне Крим та Суспільне Донбас мовлять з іншим розкладом програм.

Фото — Анастасія Мантач