Про оборону і визволення Харківщини — захисники України у спецефірі Українського Радіо Харкова

Про оборону і визволення Харківщини — захисники України у спецефірі Українського Радіо Харкова

12 жов. 2022

Українське Радіо Харків готує спеціальний ефір проєкту «Про головне», присвячений Дню захисників та захисниць України. 14 жовтня о 17:35 одразу після випуску новин в харківській студії Українського Радіо — воїни, які приймали участь в обороні та визволенні Харківщини.

Харківська область однією з перших прийняла масований удар російських військ вранці 24 лютого під час повномасштабного вторгнення агресора. На захист Харкова стали прикордонники, воїни ЗСУ, тероборонівці, зокрема, добровольці, нацгвардійці та правоохоронці. Безпосередня оборона міста від російських окупантів тривала понад пів року. У вересні почалося масштабне й блискавичне вигнання ворога за межі області. Наші воїни продовжують визволяти міста та села Слобожанщини, Луганщини, Донеччини, Запоріжжя та Херсонщини.

Читайте також: Історії захисників та захисниць України на передовій і в тилу — у міжрегіональному проєкті «Суспільне. Спротив»

Про визволення Харківщини розповідають українські воїни, а також про те, що їх мотивує й надихає, чого потребують з настанням холодної пори року, чим їм допомагають і можуть допомогти цивільні мешканці, волонтерські організації, місцева влада, — говоритимемо в спеціальному ефірі на Українському Радіо Харків. 

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й канали Суспільного радіо (Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура), а також 24 регіональні телерадіокомпанії. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media.

Суспільне на Харківщині — телеканал Суспільне Харків, Українське Радіо Харків та цифрові платформи: 

Дивитися Суспільне Харків можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

Українське Радіо на Харківщині мовить на частотах:

  • Харків — 106,1 FM,
  • Куп’янськ — 105,1 FM,
  • Великий Бурлук — 105,4 FM,
  • Ізюм — 102,5 FM,
  • Краснокутськ — 91, 5 FM,
  • Красноград —107,6  FM,
  • Зачепилівка — 103,7 FM,
  • Первомайський  — 102,6  FM,
  • Кегичівка — 104,3 FM.