Фінал Чемпіонату світу з футболу-2022 — дивіться на Суспільне Харків

Фінал Чемпіонату світу з футболу-2022 — дивіться на Суспільне Харків

16 гру. 2022

У неділю, 18 грудня, о 16:50 відбудеться фінальним матч на Чемпіонаті світу з футболу-2022 у Катарі між збірними Аргентини та Франції. Пряму трансляцію матчу дивіться на Суспільне Харків й інших місцевих телеканалах Суспільного Мовлення*, сайті Суспільне Спорт та слухайте в ефірі Радіо Промінь.

Читайте також: Біатлон на Суспільному — дивіться етапи Кубка світу та Кубка IBU

У фіналі Чемпіонату світу зійдуться збірні-дворазові чемпіони світу — Франція та Аргентина. Чинні чемпіони світу, збірна Франції, у матчах плей-оф переграла збірні Польщі, Англії та Марокко. Аргентина здолала США, у непростому матчі перемогла у серії пенальті Нідерланди, а у півфіналі аргентинці виявилися сильнішими за Хорватію. 

О 15:55 дивіться церемонію закриття Чемпіонату світу з футболу-2022 у Катарі, а також передматчеву студію. По завершенні матчу дивіться підсумкову студію на місцевих каналах Суспільного Мовлення та ютуб-каналі Суспільне Спорт, де гості-експерти та коментатори проаналізують матчі. 

Також 17 грудня о 16:50 дивіться матч за 3-тє місце — Хорватія – Марокко. Пряма трансляція матчу відбудеться на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення та сайті Суспільне Спорт.

У попередніх матчах плей-оф хорвати змогли переграти в серіях післяматчевих пенальті Японію та Бразилію, проте у півфіналі Хорватія поступилася Аргентині. Марокко створили справжню сенсацію турніру, вибивши Іспанію у серії пенальті та перегравши Португалію в 1/8 та 1/4 фіналу відповідно. У півфіналі марокканці поступилися французам. 

Нагадаємо, Суспільне Мовлення — офіційний  транслятор Чемпіонату світу з футболу-2022. Радіо Промінь — офіційний радіопартнер Чемпіонату світу з футболу-2022.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший та Суспільне Культура й радіостанції Українське РадіоРадіо ПроміньРадіо Культура, а також 24 місцеві телерадіокомпанії. Новини про Україну читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Суспільне на Харківщині — телеканал Суспільне Харків, Українське Радіо Харків та цифрові платформи: 

Дивитися Суспільне Харків можна в ефірі та онлайн на сайті філії. Оперативні новини шукайте на діджитал-платформах:  

* Крім Суспільне Крим. Трансляції матчів Чемпіонату світу на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення доступні при використанні цифрового телебачення Т2, а також у мобільному застосунку Дія. Матчі не транслюються у мережах кабельних провайдерів та на супутнику.