UA: Українське радіо Харків розпочало мовлення в FM-діапазоні

UA: Українське радіо Харків розпочало мовлення в FM-діапазоні

3 тра. 2019

UA: Українське радіо Харків розпочало мовлення в FM-діапазоні

UA: Українське радіо розширює мережу міст, у яких радіо звучить на FM-частотах. Днями до цієї мережі долучився Харків: завершився двотижневий тестовий режим і відтепер UA: Українське радіо Харків виходить в ефір у діапазоні FM, на частоті 106,1.

Як розповів генеральний продюсер Cуспільного радіо Дмитро Хоркін, цей перехід важливий для радіостанції, адже дозволяє охопити значно більшу аудиторію, ніж при мовленні на проводовому радіо або в УКХ-діапазоні. Зокрема, тепер до аудиторії радіослухачів можуть долучитися власники автомобільних радіоприймачів.

На частоті 106,1 харків’яни вже мали можливість почути пряму трансляцію концерту, що відбувався в Харківській філармонії в рамках проекту «Парад концертів» до ювілею Мирослава Скорика.

За словами продюсера UA: Українське радіо Харків Володимира Носкова, поява власної FM-частоти – важлива подія для редакції:

«Стереорежим, якісне звучання, доступність хвилі, нова слухацька аудиторія – це переваги мовлення UA: Українського радіо Харків на хвилі 106.1 FM. Нас чути в будь-яких сучасних радіоприймачах вдома, в машинах і в офісах. Переналаштовуйте свої радіоприймачі на 106.1 FM – це наша хвиля – UA: Українське радіо Харків».

Випуски новин, ток-шоу, а також 30 мистецько-пізнавальних програм UA: Українське радіо Харків відтепер можна почути на частоті 106,1 FM.