Подкаст Суспільне Харків «Пошрамований» — номінант аудіопремії «Слушно»: як проголосувати

Подкаст Суспільне Харків «Пошрамований» — номінант аудіопремії «Слушно»: як проголосувати

23 сер. 2023

27 подкастів від Суспільного стали номінантами у п’яти різних категоріях аудіопремії «Слушно», яку проводить медіасервіс MEGOGO. Cеред номінантів на кращий подкаст про історію та суспільство проєкт від Суспільне Харків «Пошрамований».

З 21 серпня до 15 вересня триватиме голосування, під час якого слухачі матимуть змогу вибрати найкращі українськомовні подкасти. Для участі необхідно зареєструватися на сайті премії та вибрати свій улюблений подкаст у кожній з категорій, натиснувши на кнопку «Голосувати». Кожен слухач може проголосувати лише за один подкаст у кожній категорії. Результати конкурсу оголосять 30 вересня, в Міжнародний день подкастів.

Читайте також: Команди Суспільного Чернігова та Харкова отримали відзнаки від Media Development Foundation

«Пошрамований» — це хроніка-рефлексія про Харків і початок повномасштабної війни, про те, як місту вдалося вистояти у лютому-березні 2022 року і хто і що допомагало йому триматися. Авторка подкасту — ведуча програм Українського Радіо Харків Вікторія Черникова-Берездецька.

У 12-ти епізодах подкасту згадуються ключові події та історії «шрамів», які змінили «обличчя» Харкова та його жителів—  шок, бої та життя під обстрілами. Команда Суспільне Харків зібрала спогади та історії медиків, волонтерів, чиновників, рятувальників, учителів, містян які пережили російський терор, використала десятки архівних записів. Автори називають подкаст документальним аудіосеріалом, героями якого став кожен з нас.

Слухати подкаст «Пошрамований» можна на найбільших подкаст-платформах: SoundCloudGoogle PodcastsApple PodcastsSpotifyAnchor, Megogo.

 

Подкасти Суспільного представлені у наступних категоріях: 

  • історія і суспільство (12 подкастів);
  • культура та мистецтво (5 подкастів);
  • розважальний (5 подкастів);
  • спорт (3 подкасти);
  • а також здоров’я та саморозвиток (2 подкасти).

Крім голосів слухачів, команда MEGOGO Audio також обере подкасти, які отримають окремі відзнаки від медіасервісу. Зокрема один із проєктів отримає спеціальну нагороду — «Подкаст у часи війни» — заактуальність і послідовну якісну роботу з темами, які стосуються повномасштабного вторгнення в Україну. Також один із номінантів отримає головний приз — гран-прі премії «Слушно».

Додамо, у 2021 році подкаст-розслідування від Суспільного під назвою «Дрогобич 101/1» отримав гран-прі першої української премії подкастів «Слушно». У 2022 році 28 подкастів Суспільного стали номінантами аудіопремії «Слушно», чотири з яких — «Теорія неймовірності», «Головний подкаст», «АН-26. Історія останнього польоту» та «Русскій фейк, іді на***!» — визнані переможцями у чотирьох номінаціях.

Суспільне Мовлення — найбільше незалежне медіа в Україні, до якого входять загальнонаціональні телеканали Перший, Суспільне Культура, супутниковий телеканал Суспільне Новини, радіостанції Українське Радіо, Радіо Промінь, Радіо Культура, а також національна мережа місцевих каналів. Новини про Україну та регіони читайте на сайті suspilne.media та діджитал-платформах

Оперативні новини від Суспільне Харків шукайте на діджитал-платформах: