Завершується проєкт

Завершується проєкт "Виборчий округ: Співбесіда" на UA: ХАРКІВ

17 лип. 2019

Передвиборчий тиждень добігає кінця і в рамках проєкту «Виборчий округ: Співбесіда» на каналі UA: ХАРКІВ залишився 1 етер - 18 липня. 

Нагадаємо, політичне токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” Суспільний мовник створив, щоб допомогти глядачам з’ясувати, хто і з якими програмами балотується в народні депутати за мажоритарними округами, та зробити 21 липня усвідомлений вибір. 

Проєкт стартував 1 липня. UA: ХАРКІВ запрошував трьох кандидатів від кожного округу Харківської області. 14 одномандатних округів — 14 випусків, понад 10 годин прямого етеру. Співбесіду на суспільному пройшли 25 зі 160 кандидатів в округах Харківської області, тобто - кожен шостий (за умови, що завтра прийдуть троє, які підтвердили участь).

Перебіг кампанії на окрузі, зафіксовані порушення коментували запрошені експерти: представники громадянської мережі ОПОРА а кандидатів для участі у «Виборчий округ: Співбесіда» запрошували після експертного опитування.

Сьогодні, 17 липня етер був присвячений 180 округу. Це Богодухівський, Валківський, Золочівський, Коломацький, Краснокутський, Нововодолазький райони, частина Харківського. Від 180-го округу команда проєкту запрошувала кандидатів: Олексія Красова, Олександра Біловола, Івана Кравцова, Володимира Плетньова. В етері взяв участь Володимир Плетньов. 

16 липня в токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” йшлося про Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Лозівський та Сахновщинський райони, які належать до 179 виборчого округу. До студії запрошували: Анатолія Гіршфельда, Олексія Голікова, Олексія Кучера, Сергія Степанова, Сергія Чернова. Взяв участь Сергій Чернов.

15 липня аналізували програми кандидатів у депутати від 178 виборчого округу (це Балаклійський, Барвінківський, Близнюківський та Первомайській райони).  Запрошували до студії Валерія Білокудрю, Дмитра Добкіна, Олександра Літвінова, Анатолія Русецького, Віталія Самусєва. Участь взяв Віталій Самусєв.

12 липня співбесіду проходили кандидати за 177 виборчим округом (це Борівський, Ізюмський, Куп’янський та Шевченківський райони). До студії запрошували Андрія Канашевича, Миколу Кукуріку, Дмитра Люботу, Миколу Маслія, Віктора Остапчука, Сергія Радькова. На етер прийшли тільки Андрій Канашевич та Микола Кукуріка.

11 липня - 176 округ, Чугуївський, Печенізький, Вовчанський, Великобурлуцький, Дворічанський райони. До участі в програмі «Виборчий округ: Співбесіда» були запрошені: Олександр Бойко, Дмитро Новицький, Олександр Попов, Олександр Счисльонок, Дмитро Шенцев. До студії завітали тільки Дмитро Новицький та Олександр Счисльонок.

10 липня в токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” йшлося про Виборчий округ №175 - місто Люботин, частина Харківського і Дергачівський район. З 11-ти кандидатів були запрошені Володимир Кацуба, Віктор Кисіль, Андрій Лазуренко, Євген Пивоваров, Ганна Ястребова. До студії прийшов лише Віктор Кисіль.

9 липня співбесіду проходили кандидати за 174 виборчим округом: Новобаварський та Холодногірський райони, Сортировка, Іванівка, Лиса та Холодна гора, Залютине, Москалівка, Новоселівка, Новажанове, Нова Баварія, Липовий гай. До участі в програмі були запрошені: Вікторія Алєксєйчук, Володимир Андрющенко, Владислав Безрук, Олександр Ткаченко, Віктор Трубчанов, Олександр Фельдман, Ігор Шрам. Взяли участь Вікторія Алєксєйчук та Віктор Трубчанов.

8 липня - виборчий округ №173, Основ’янський та частина Слобідського районів Харкова, Проспект Гагаріна, Левада та Верещаківка, Качанівка та Заїківка. Основа, Аеропорт, селище імені Герцена. Запрошені до участі були Олександр Бакумов, Анатолій Денисенко, Ігор Лаврінець, Павло Оніщенко, Іван Ракич. У студію прийшли тільки Павло Оніщенко та Уван Ракич.

5 липня аналізували програми кандидатів у депутати від 172 округу (Харків: ХТЗ, Рогань, Обрій, кілька мікрорайонів Східної Салтівки). Взяти участь запрошували  Іджрана Абдуллаєва, Валентина Дебелого, Юрія Здебського, Володимира Мисика, Романа Плотнікова. До студії завітали Іджран Абдуллаєв, Валентин Дебелий та Юрій Здебський.

4 липня співбесіда відбулася в 171 виборчому окрузі: Немишлянський та частково Індустріальний і Слобідський райони Харкова. Участь ветері взяли Андрій Лесик та Сергій Кушнарьов.

3 липня в токшоу “Виборчий округ: Співбесіда” йшлося про виборчий округ № 170 (Харків: Московський район, вулиця Гвардійців Широнінців, частки пр. Московського, Ювілейного, Ландау та Салтівського шосе. Салтівка та окремі мікрорайони Східної та Північної Салтівки). До участі в програмі були запрошені Дмитро Святаш, Андрій Одарченко, Андрій Колос, Костянтин Немічев, Олександр Токар. Відгукнулися Дмитро Святаш і Костянтин Немічев.

2 липня - 169-й округ, Харків: Київський та частка Московського районів: права сторона Сумської, вулиця Шевченка, райони Сабурова дача та метро Київська, Журавлівка та Гідропарк. Селище Жуковського та П’ятихатки. Велика Данилівка та Північна Салтівка. В етер запрошували: Олександра Кірша, Олександра Грановського, Олександра Куницького, Микиту Соловйова, Тетяну Закутню, залишили повідомлення для Олександра Пилипчука. До студії прийшли тільки Микита Соловйов і Тетяна Закутня.

Перший випуск проєкту "Виборчий округ: Співбесіда" відбувся 1 липня. Аналізували передвиборчі обіцянки та програми кандидатів від 168 округу (Харків: Ліва сторона Сумської, Нагірний район, Наукова. Сокольники та Шатилівка. Павлівка та Павлове поле, Олексіївка). В етер запрошували Валерія Писаренка, Володимира Семиноженка, Марію Мезенцеву, Галину Куц, Миколу Зеленського. У студії була тільки Галина Куц.