Робота UA: ХАРКІВ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

Робота UA: ХАРКІВ в умовах карантину: оперативні новини та безпека журналістів

20 бер. 2020

Харківська філія Суспільного вжила заходів для захисту здоров’я своїх фахівців і працює в штатному режимі. 

Як повідомила менеджерка філії Євгенія Коленова, на UA: ХАРКІВ зробили все, щоб запобігти поширенню COVID-19. 

«Ми закупили антисептик для санітарного оброблення рук — він є у вільному доступі для всіх працівників. Нині вирішуємо питання з ватно-марлевими масками. Поки що змогли купити в аптеці лише двадцять, бо їх складно знайти. Маски насамперед роздали тим, чия робота передбачає виїзд на зйомки й спілкування з людьми поза філією. Але вже домовилися з постачальниками про придбання потрібної кількості цих засобів індивідуального захисту. Постачальник згоден працювати з нами за договором поставки. Сподіваємося, що вже в понеділок філія матиме маски для всього колективу із запасом», — розповіла Євгенія Коленова.

Задля зниження ризику контактування працівників філії з носіями інфекції, адміністрація запровадила новий транспортний сервіс. 

«На час карантину метро в Харкові закрили, наземний транспорт перевели на спеціальний режим, і це ускладнює дорогу на роботу й назад. Щоб допомогти нашим працівникам діставатися на роботу та не наражатися на небезпеку інфікування, ми організували перевезення машинами нашого транспортного парку. До того ж працює взаємовиручка: хто має власне авто, підвозить до дому «безмашинних» колег», — повідомила менеджерка Харківської філії Суспільного. 

Крім того, частина фахівців філії перейшла на дистанційну роботу, деякі перебувають у відпустці.

Але попри ускладнення у зв’язку з карантином UA: ХАРКІВ працює в штатному режимі й далі виконує свою основну функцію — інформувати населення про актуальні події в регіоні. Змін у програмі немає, новини радіо й телебачення виходять відповідно до ефірної сітки мовлення. За потреби регіональний канал готовий до термінових інформаційних включень.