У День ЗСУ Суспільне мовлення продовжить флешмоб подяки військовим

У День ЗСУ Суспільне мовлення продовжить флешмоб подяки військовим "Завдяки тобі"

6 гру. 2018

6 грудня, в День Збройних сил України, в ефірі телеканалів Суспільного мовлення UA: ПЕРШИЙUA: КУЛЬТУРА та UA: КРИМ, а також у регіональних філіях вийдуть нові відеоролики "Завдяки тобі", які пояснюють, як можна подякувати захисникові без слів — просто приклавши долоню до серця.

У коротких відеороликах знакові для українського суспільства постаті розповідають, чому кампанія важлива саме для них. Для участі у 24 нових роликах флешмобу команда Суспільного обрала представників із різних сфер життя. Музиканти, актори, дизайнери, журналісти, блогери, волонтери та громадські активісти розкажуть особисті історії, чому вони вдячні українським військовим.

Нагадаємо, Суспільне стало головним медіапартнером національної кампанії подяки ветеранам, ветеранкам та військовим "Завдяки тобі", яку ініціювала громадська організація "Побратими" спільно з однодумцями. Кампанія стартувала в серпні, напередодні 27-ї річниці незалежності України.

Команда Суспільного допомогла організувати й провести флешмоб на підтримку кампанії вдячності. Над проектом від Суспільного працювала команда суспільно-політичного мовлення, зокрема виконавча продюсерка Марія Фрей (розробка ідеї), Дар’я Синельнікова (продюсерка флешмобу) та Олександр Попенко (оператор, режисер монтажу флешмобу).