«Укроборонпром» усунув від виконання обов’язків директорів двох підприємств на Харківщині

8:39, 28 лют. 2019
 
«Укроборонпром» усунув від виконання обов’язків директорів двох підприємств на Харківщині

«Укроборонпром» усунув від виконання обов’язків директорів 2-х підприємств на час розслідування інформації про розкрадання, що оприлюднили журналісти проекту «BIHUS.info».

Йдеться про директора Харківського конструкторського бюро з машинобудування ім. Морозова Олексія Бабича і директора Ізюмського приладобудівного заводу Сергія Філоненка. Інформацію про тимчасове відсторонення кореспондентам Суспільного надав Сергій Омельченко, перший заступник гендиректора «Укроборонпрому».

Кореспонденти UA:Харків намагались зв’язатись з Олексієм Бабичем та Сергієм Філоненком, щоб дізнатись їхню позицію. У Конструкторському бюро ім. Морозова на телефонні дзвінки після 17:00 не відповідають. В Ізюмському приладобудівному заводі диспетчер сказав: керівників на робочому місці немає.

Нагадаємо, у понеділок, 25 лютого, журналісти проекту «BIHUS.info» оприлюднилии розслідування, в якому йдеться про схему поставок контрабандних деталей для військової техніки. Генпрокурор Юрій Луценко розповів: Генеральна прокуратура розслідує справу про оборудки на «Укроборонпромі» з 2016-го року. З дня на день, за його словами, мають вручити повідомлення про підозру фігурантам.