«Рок для перемоги»: організатори очікують на концерті близько 500 людей

19:53, 29 тра. 2019
 
«Рок для перемоги»: організатори очікують на концерті близько 500 людей

Концерт запланований на завтра, 30 травня. О 19.00 на майдані Свободи, біля намету «Все для перемоги», гратимуть гурти «Жадан і Собаки», «Папа Карло» та «Alcohol Ukulele».

«Це спеціальний захід для підтримки намету. Ми вважаємо, що намет — це важлива частина нашого міста. Вона нагадує нам про близькість кордону і про те, війна може будь-коли зайти і в наше місто. Це рок-музика. Українська. Класна, якісна, стильна, яка об’єднує. Ми хочемо подарувати харків’янам гарний настрій і нагадати, що ми всі разом», говорить Марко Терен, одна з учасниць рок-концерту.

За словами Терен, організатори очікують, що на концерт прийдуть близько 500 людей.

«Ми поставимо там капелюха, якщо хтось хоче щось для благоустрою намету зробити. Тому що намет постраждав після пожежі. Він відновлений не повністю, тому що збитки були великі. Всі зможуть покласти, хто 5, хто 10 гривень. Це не буде якимось великим дійством по збору коштів», розповіла Терен.

Сьогодні біля намету «Все для перемоги» почали зводити сцену для святкування Дня захисту дітей. Скасовувати через це свій рок-концерт волонтери не планують, розповів координатор намету Борис Редін.

 

Нагадаємо, раніше представники Харківської мерії через суд намагалися прибрати намет «Все для перемоги». Окружний адміністративний та Другий апеляційний суди Харкова цей позов не задовольнили.