Акція «Ні капітуляції» під стінами Харківської облдержадміністрації

19:37, 10 чер. 2019
 
Акція «Ні капітуляції» під стінами Харківської облдержадміністрації

Цими хвилинами на майдані Свободи триває акція «Ні капітуляції». Люди вийшли до стін Харківської облдержадміністрації, щоб підтримати українських військових. Причина — заява Леоніда Кучми у Мінську щодо режиму тиші, розповів організатор акції, представник партії «Демократична сокира» Микита Соловйов. За підрахунками Соловйова, на акцію у Харкові зібралися близько 200 людей. У руках вони тримають плакати: «Захисти військових».

Місце для акції обрали, оскільки поруч розташований намет «Все для перемоги». Така ж акція зараз проходить у Києві, під стінами Адміністрації Президента України.

Нагадаємо, 5 червня Леонід Кучма, який є представником України у Тристоронній контактній групі, сказав: «Сьогодні ми перед усім світом повинні показати, що хочемо цього «режиму тиші». Має бути записано, щоб не стріляти у відповідь, а також запроваджена заборона на обстріл громадських об’єктів: шкіл, дитячих садків. До 19 червня група повинна розробити такі пропозиції. Ми маємо 19 числа їх затвердити». Цитату наводив офіційний сайт Президента України.