Напад на оператора на «Барабашово»: поліція заявила про підозрюваного у справі

9:39, 12 чер. 2019
 
Напад на оператора на «Барабашово»: поліція заявила про підозрюваного у справі

Підозру у справі про напад на оператора програми «Вісті» Вадима Макарюка оголосили 26-річному харків’янину. Про це розповіла речниця поліції Харківщини Олена Баранник.

За її словами, чоловіка підозрюють у «перешкоджанні діяльності журналіста», «хуліганстві» та «погрозі або насильстві щодо журналіста». Цей чоловік не затриманий, підозру йому не вручали.

Сьогодні Київський райсуд Харкова має вибрати чоловікові запобіжний захід. Баранник говорить: він має прийти на засідання самостійно. За словами речниці прокурора Харківщини Віти Дубовик, обвинувачення проситиме для чоловіка тримання під вартою без застави.

Нагадаємо, конфлікт на ринку «Барабашово» стався 7 чеврня. Це була сутичка між групою невідомих та підприємцями торговельного центру. Під час бійки, за даними поліції, були травмовані 7 людей. Серед них і оператор програми «Вісті» Вадим Макарюк.

Після бійки на ринку «Барабашово» у поліції відкрили сім кримінальних проваджень. За фактом групового порушення громадського порядку, блокування транспорту, нападу на журналіста та нанесення легких тілесних ушкоджень.